به گزارش سراج24،برخی منابع خبری در عراق گزارش دادند که حیدر العبادی نخست وزیر این کشور موافقت اولیه خود با تجهیز و مسلح کردن عشایر سنی این کشور توسط آمریکا را اعلام کرده است.
براساس گزارش پایگاه خبری المسله، «صبح کرحوت» رئیس شورای استان الانبار مدعی شده که حیدر العبادی موافقت اولیه خود با حمایت نظامی واشنگتن از این استان را اعلام کرده است.
کرحوت در ادامه با اشاره به اینکه شرط حیدر العبادی این است که کمکها باید از کانال دولت عراق به دست عشایر برسد، تاکید کرد که نخست وزیر وعده داده است که حمایت از نیروهای امنیتی عشایر در الانبار توسط دولت افزایش پیدا خواهد کرد.
المسله خبر داد که هیئتی از دولت محلی در الانبار امروز به دیدار نخست وزیر عراق در بغداد رفتند و در این نشست هیئت استان الانبار تمام جزئیات مربوط به سفر اخیر به واشنگتن را با مقامات دولت مرکزی در میان گذاشتند.
در هفته گذشته هیئتی از استان الانبار برای دریافت کمکهای تسلیحاتی از آمریکا راهی واشنگتن شد تا در این زمینه با مقامات کاخ سفید دیدار کنند.
شیخ «مزهر الملا خضر» عضو هیات الانبار در واشنگتن روز یکشنبه گذشته اعلام کرد که بیشتر اعضای این هیات به کشورشان بازگشتند و تنها شیخ ابوریشه و حکمت سلیمان در آمریکا همچنان حضور دارند و منتظر موافقت حیدر العبادی نخست وزیر عراق با تجهیز نیروهای عراقی و عشایر الانبار به سلاحهای آمریکایی هستند.
منبع:فارس



